Horny amateur sweetksu (21)

Actions

Information

sweetksu (21)

Message from sweetksu

Ik ben onvoorspelbaar !!! een aardig meisje dat veel enthousiasme verbergt !! Ik vind dat mensen hun energie moeten delen! Ik ben vol liefde, romantiek en een honger naar seks !! Wil je een trouwe minnares vinden ??? Ik ben voor jou))

Personal data from sweetksu

Name: sweetksu
Age: 21
City: Latviai
I speak: EN
Build: slank
Hair color: blond
Eye color: blauw
Appearance: blank

My interests

I like to eat Ik eet graag huisgemaakt eten, ik hou van pannenkoeken, ze zijn snel, gemakkelijk te bereiden en erg lekker and to drink Ik drink graag koffie, vooral 's ochtends geeft het de hele dag energie en smaakt de koffie erg prettig. My hobbies: Ik hou van sporten, muay thai doen in mijn vrije tijd. Ik hou echt van deze sport, omdat het me helpt om negatieve emoties weg te gooien, ik hou van een actieve levensstijl. My favorite music is In muziek ben ik een muziekliefhebber, ik hou van verschillende richtingen in muziek. I am hetero and I think Het is belangrijk voor mij dat een man netjes is, een interessante gesprekspartner, karakteristiek is, maar tegelijkertijd erg aardig en open are hot. Do you want to know more about me?

My intemate information

My favorite position is 69 and my favorite spots are Ik ga graag naar restaurants, waar je kunt zitten en kletsen met vrienden, een leuke avond kunt hebben en een stevige maaltijd kunt hebben. What I like about men Bij mannen houd ik van de rug, naar mijn mening is het een heel mooi en esthetisch lichaamsdeel.Over het algemeen is het uiterlijk voor mij niet zo belangrijk bij het kiezen van een man. wat in zijn ziel is belangrijk). Piercings: 1. Relationship: . Do you have a sex question for me?

More about me

I am blank. My character: Ik ben een heel sociaal meisje, aardig, hardwerkend, ik probeer altijd de waarheid te vertellen. Ik hoop hier dezelfde persoon te ontmoeten). My zodiac is maagd. What I like about me: In mezelf houd ik van mijn karakter, ben ik erg aanhankelijk en zachtaardig en in het algemeen vind ik dat iedereen van zichzelf moet houden.. My lifes purpose is: Het doel in het leven is om succes te behalen, om uw persoonlijkheid te ontwikkelen. om een ??zelfvoorzienende en succesvolle vrouw te zijn. My motto is: wees gelukkig en deel uw vreugde met anderen))). Do you chat a lot? ja. Do you smoke? ja. My turn-off is Ik hou er niet van onbeleefd te zijn, het is belangrijk dat mensen elkaar respecteren. Do you want to tell me something?

Photos
Send message

Share this profile

Photos All photos

Suggestions for you